Vinter i Finike Tyrkia

Så var vi da tilbake i Finike etter en riktig fin jul og nytt år i Norge. Returen kom noe raskere enn det vi hadde tenkt. Men hvem kan vel si nei takk til billetter Oslo – Antalia for under tusenlappen pr. stk.

Returen ble derfor allerede 5.januar med avgang fra Gardermoen noe forsinket 2230. Etter landing 4,5 timer senere hadde vi forhåndsbetalt transport til Kemer, som er halve veien ut til Finike. Bussjåføren var svært behjelpelig og stoppet utenfor en drosjeholdeplass og fikk liv i en sovende sjåfør. Dermed kunne vi entre båten kl 0630 6.jan.

Siden båten har ligget i sjøen hele perioden var det litt fint å finne båten med alle fortøyninger inntakt og ingen innvendige lekasjer.

Uka har gått med til «tilvending» til båtliv igjen, samt at vi de siste 3 dagene har leid bilfor å se oss litt rundt. Først og fremst å besøke kjente i Kemer og i tillegg se på brukt dieselagregat. Denne var desverre noe for stor for oss, så vi får bare lete videre. Deretter tok vi en tur langs kysten, til KAS, KALKAN og videre til FETHYE. På sistnevnte sted for å se på eventuell ny vinterplass. Det var det heller dårlig med da det ikke var muligheter for vinteropplagring på land. Overnatting fant sted på et lite pensjonat, uten oppvarming. Selv med to ekstra ulltepper frøs vi oss gjennom natten. Vil påstå det var varmere ute, enn inne på rommet. Vi var derfor tidlig oppe og brukte bilens varmeapparat til opptining.

Tok deretter turen tilbake over fjellene i et nydelig vær, med snø på alle kanter.Skal komme tilbake med et par bilder fra et par av fjellovergangene.

Ellers har vi hilst på to nye norske båter som har ankommet marinaen etter vi dro hjem til Norge. Skal presentere disse nærmere senere.

Det var vel det meste for denne gang, Ha det godt så lenge!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *