Vi drar hjem til Norge

Tiden er kommet til å få båten på land. Vi skriver 2. mai, klpkken er ca 16.00 og legger oss klar i opptagelsesbåsen

i-krybba.jpg

Klar til opptak

opp-av-vannet.jpg

Så var det opp av vannet

transport.jpg

På vei til lagringsplass

Båten var som vi trodde ganske begrodd, men etter en times høytrykksspyling er vi klar til å kjøres på plass. Det viste seg at båten er betydelig tyngre enn vi trodde. I følge kranføreren er vår vekt 39 tonn og ikke 30 som vi tidligere har trodd.

Vel på plass tar vi en litt grundigere inspeksjon og til vår overraskelse viser det seg at begge låsebolter mellom ror og rorstamme er helt løse. Faktisk kunne en av dem trekkes rett ut, den andre var helt løs. Her kunne vi virkelig ha fått oss en overraskelse ved å miste hele rorstyringen.

loese-skruer.jpg

Løse skruer i roret

Så er det bare å rydde og klargjøre båten til 5. mai. Vi skal til Norge og flyr direkte fra Antalia til Oslo med Norwegian airlines første retur på nyåpnet rute. Prisen er det ikke noe å si på, Kr. 346,- pr. person.

Vi landet en halv time forsinket, kl. 2330, men Stig ventet tålmodig med AM`s bil og kom oss greit sørover til Stavern. Det var deilig å komme i seng. Kl. er allerede 0330 søndag morgen, 6.mai

adios.jpg

Vi sier adjø til Honeybird for en stund

Vi ønsker alle en riktig fin søndag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *