Snartur til Finike

Att det går an å bli så søkkvåt. Til og med uten å være i vann. Kun en liten sykkeltur for å inspisere tilstedeværende fartøyer i havna, en liten tur i nærbutikken og båtbutikken. Søkk våt. Skjorta sitter limt fast i ryggen og shortsen gjennomvåt. Det er best å sitte helt stille og la to stk vifter på full styrke avkjøle legemet utvendig og dertil egnet kaldt fludium ned gjennom halsen.

utsikt.jpg

Varm utsikt fra akterdekket

Gradestokken viser 42,6 C og ikke egnet til hardt arbeid. Likevel er jeg her for å sette i gang med litt vedlikehold, vasking og reparasjoner. Dette for å få båten på vannet igjen så fort som mulig når vi begge kommer tilbake hit i slutten av august. Får håpe det i hvert fall blir et lite vindpust om litt.

pantaenius.jpg

Ikke alle er like glade i forsikringsselskapet Pantaenius

maaker.jpg

Ikke alle hater måker

Sykkelturen i dag var i grunnen for å sjekke eventuelle villfarne nordmenns tilstedeværelse. Men det var kun en, Tayana, som lå og duvet som den skulle med alle rep og fortøyninger intakt. M.a.o Torhild og Tor kan bare slappe av.

tayanajuli.jpg

Tanyana ligger som den skal og venter på eiernes tilbakekomst
Ha en strålende tirsdags kveld, her vil temperaturen synke litt, sola forsvinne og jeg kan få startet med noen av de påtenkte gjøremål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *