Bedre svett enn kald

Det er ikke lett å holde på denne påstanden i øyeblikket. I Finike holder fremdeles gradestokken seg på rundt 40 grader. Lysten til fysisk arbeid er derfor på lavnivå og arbeidstempoet nesten i hvilemodus.

Håper virkelig at temperaturen faller litt før vi kommer tilbake i slutten av august.

I går kveld var vi en ca 12-13 stykker ute til middag på Anfora fiskerestaurant. Av tidligere tvillsom erfaring med fisk i Finike, hører det til skjeldenhetene at fisk står på min meny. Denne gangen smakte det aldeles utmerket og stedet har oppnådd to stjerner i mitt gourme-atlas.

anfora.jpg

Fra Anfora fiskerestaurant

Siden det er mandag i dag, ønskes hver i sær, en fortreffelig uke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *