GODT NYTT ÅR !

Da var vi endelig på plass i Finike. Temperaturen steg 20 grader fra Gardermoen til Antalya. Det gjorde godt.

Vi var naturligvis spent på om båten lå som den skulle og alt viste seg å være i skjønneste orden

dscf1343.JPG

Stille og fint på plass C 41

Snart er også litt julepynt på plass og skaper litt ekstra god stemning

dscf1352.JPG

Vi forbereder oss til nyttårs feiring på Petek restaurant denne gangen. Med nyfrisert hår og i finstasen entrer vi lokalet.

Menyen var denne gangen fellles for alle gjester, frukt og salat som forrett, Gordon bleu til hovedrett, samt noe uidentifiserbart til dessert, som forøvrig ikke smakte særlig godt. Trodde at Gordon bleu var et skikkelig kjøttstykke med gorgensola. Den gang ei, dette var fjærkre av noe slag med gulost.
Fred og ro varte ikke lenge. Snart var musikken i gang, solisten klar og showet startet. Det er utrolig at tyrkere ønsker dette høye støynivået, minst 130 dB. Det er umulig å prate med hverandre. Det beste er å få proppet noe i ørene dernest følge med på aktivitetene.

dscf1345.JPG

Solisten på plass

Gjestene danseyre, før middagen er fortært

dscf1347.JPG

Solisten gir også oppvisning i dans og ballansekunstner. Her med rakiglass både på panne og mage.

dscf1350.JPG

Så etter at maten er fortært, drar vi oss heller tilbake i vår lune hule ombord. Der kan vi selv regulere lydnivået og lytter til NRK P1. Vestfold.

En flaske sprudlevann har vi også med og både når klokken slår tolv tyrkisk tid og også etter en time, norsk tid, utbringes nyttårs skål. Det spørs vel om Petek er det rette stedet for oss. Vil vel neppe feire nyttår der igjen.
Forøvrig en skål også til Thor og Torhild, som også har båten Tayana her nede. Den står bunnsolid på land og alt ser greit ut ombord.
dscf1341.JPG

GODT NYTT ÅR !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *