Januar 2008

dscf1357.JPG

Da er vi allerede et godt stykke ut i januar og det er på tide å samle sammen og pakke vekk julestemningen. Likevel er januar på disse breddegradene slettes ikke å forakte. Her er det rundt 19-20 grader på dagtid, selv om kvelder og netter er kjølige ( ca 10 grader ).

dscf1361.JPG

Palmer og snø, er kanskje et noe uvanlig syn

Et av nyttårs løftene denne gang er å komme i gang med litt trimming. Her er det innstillingen og ikke klimaet som bremser. Like fullt har vi startet, med noen kilometer «rask» gange. Vi legger veien gjennom byparken, videre gjennom den nylagte strandpromenaden og stranden, så langt vi orker.

dscf1362.JPG

Ingen skam å snu

På tilbaketuren tar vi en stopp i den nye trimparken. for ytterlige å bestyrke rygg og armer og andre finurlige muskler som man knapt aner man har.

dscf1365.JPGdscf1366-1.JPG

Andre innlagte stopp er naturligvis for å fotografere og forevige begivenheten. I følge AM bør jeg legge kameraet hjemme, dersom jeg skal oppleve svette som sildrer.

dscf1364.JPG

Den nye strandpromenaden er snart ferdig

Dog, likevel synes jeg det var en god start på et godt forsett.

Det er da godt å avslutte det hele med en kald pils i Rosehagen. I følge skrittelleren til Anne Marie har vi akkurat forbrent tilsvarende antall kalorier. Da var vi vel like langt.

Glem det, det er mye bedre å titte på rosene som er utrolig flotte, selv i januar måned. For ikke å snakke om spiseappelsinene som er på sitt aller beste akkurat nå.

dscf1368.JPG

Under appelsintreet, i undring

dscf1370.JPG

Vår greske pelargonia trives utmerket i Rosehagen

dscf1371.JPG

Men rosene er de fineste av alle

HA EN FORTREFFELIG UKE !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *