Nestenulykke igjen

Så ble det litt dramatikk likevel. Vår eminente middagsvertinne Rosemary var særdeles uheldig, her om dagen.

dscf1372.JPG

Til middag hos Rosemary
Tidlig på morgen, før det var blitt ordentlig lyst, var den flerogsyttige år gamle damen på farten til toalettet. Med full fart på sykkel holdt hun på å kollidere med noe utstikkende, gjenglemt materiale på brygga. Måtte ta en unnamanøver som endte med et brak i betongen. En forslått skulder var resultatet og litt senere, tilbake ved båten skulle hun undersøke skade på sykkelen og dermed deiset både hun og sykkel hodestups i sjøen.

På angjeldende tidspunkt satt AM og jeg i salongen med morgenkaffen og kryssordløsning. Det hørtes et lite smell og et svakt skrik. Vi trodde først det var en fugl eller katt som hadde forårsaket forstyrrelsen. Men siden vi på nytt hørte et lite rop, løp vi på dekk, over til Rosemary`s båt og fant henne svømmende, ganske hjelpeløs. Siden det også var lavvann på denne tiden, var det ikke helt enkelt å få tak i henne. Men etterhvert kom mer hjelp til og vi fikk heldigvis dradd henne opp på brygga.

dscf1386.JPG

Også sykkelen ble etter hvert fisket opp og behørlig rengjort
Lettere i sjokk og svært våt og med verkende skulder, med dog i live, fikk hun da hjelp med skift, tørre klær og en varm dusj.

Det var forøvrig en lykke at det skjedde på gjeldende tidspunkt. Kvelden før var det et øsende regnvær og ingen ville sansynligvis ha hørt henne.

Å komme opp på brygga her alene, er så godt som umulig. De få leiderne som er på brygga er helt ubrukelige da det ikke finnes noe å gripe tak i for å komme seg helt opp.

Alt dette forårsaket naturligvis store diskusjoner på brygga og Tunjay (marinasjefen) kom i egen person. Det ble tatt noen raske beslutninger. I dag er det på plass nye bøyler, slik at man kommer seg opp på brygga, samt livbøyer.

GRATULERER!!

dscf1387.JPG

Nye bøyler på plass

dscf1388.JPG

Også noen nye livbøyer er satt opp på brygga
For oss er nok en periode i Finike over. Imorgen setter vi kursen mot Antalya med buss. Overnatter på Blue Sea Garden hotel. Da har vi masse tid på lørdag til å komme oss til flyplassen.

Vi høres, neste gang fra Norge. Ha en finfin helg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *