Du verden hvor tiden går

Fire uker er snart allerede historie og det er bare å pakke koffertene på nytt og begi seg nordover.

Denne gangen gjør vi en liten vri. I stedet for å dra direkte til flyplassen, drar vi heller ettermiddagen dagen før, inn til Antalya med dolmusen. (Minibuss) Prisen har steget siden sist, med hele 3 YTL,(ca Kr. 14,-). Men 10 YTL (Kr. 46,-) pr pers. er vel ikke altfor kostbart,likevel, med tanke på at strekningen er ca 120 km.

Vi hopper av ved Migros (Et stort kjøpesenter i Antalya), videre med drosje til gamlebyen, Kaleci. Der finner vi fram til Blue Sea Garden Hotel, som vi har forhåndsbooket. Prisen er vi alt blitt enige om ca 140,- kroner totalt for natten (dobbeltrom).

dscf1404.JPG

Blue Sea Garden Hotel

Vi liker oss svært godt her, beliggende i gamlebyen med utsikt til havet. Rommene er enkle, men pene og rene og med skikkelig toalett og dusj.

Det er fint med litt aveksling fra Finike, ettermiddagspilsen tar vi 50 meter lenger nede i gaten og her blir vi sittende å nyte solnedgangen.

dscf1403.JPG

Pils i solnedgang

Frokost neste morgen inntas på verandaen i morgensolen.

dscf1393.JPG

Frokost med godt selskap

dscf1394.JPG

Fin utsikt fra verandaen
Vi har hele dagen på oss og rusler rundt i gamlebyen, besøker naturligvis som vanlig havnen, tar en kopp kaffe mens en ivrig skopusser frisker opp fargene på AM`s relativt nyinnkjøpte Masaisko.

dscf1395.JPG

Havnen i Januar-sol

dscf1401.JPG

Skopusseryrket fremdeles holdt i hevd
Da er det på tide å si adjø for denne gang. Norwegian Air Shutle er i rute, i alle fall ved avgang Antalya.

Mye motvind nordover forsinker oss mye. Det resulterer i et ekstra stopp i København for inntak av fludium (til flyet). Vi lander derfor to timer forsinket på Gardermoen. Men hva gjør vel det? Vi skal likevel rusle oppe hele natten i påvente av første tog til Larvik, som allikevel ikke går før 0708 søndag morgen.

SØNDAG BLE EN SOLID HVILEDAG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *