Finike, et tilbakevendende «Paradis»

Flyselskapet Norwegian er tydeligvis i et ekspanderende modus. Denne gang med utgangspunkt i Rygge flyplass, Østfold, har vi fått gunstige billetter til Antalya. Men avgangen er satt til tidlig morgen, 0700 og det betyr for oss som bor på «den riktige siden» av Oslofjorden, må starte turen en dag tidligere, med ferje Horten til Moss og overnatting på Rygge Hotell.

Siden østfoldingene ikke har tenkt å tilby ferjeleiet i Moss noe transportopplegg til hotellet, går også turen til og også fra Rygge Hotell med drosje. Ei heller deles det ut noen stjerner til hotellet, selv om det fantes både seng, TV og dyner.

Grytidlig oppe torsdag morgen 12. juni, var vi allerede på flyplassen fem over fem. Flytiden ble kun tre timer og førti minutter og før tolv var både visum og bagasje på plass.

dscf1678.JPG

Fra innflyvningen til Antalya
Vi skal ikke direkte til Finike denne gangen, men stanse opp med overnatting på Hotell Blue Sea Garden, beliggende i Antalyas`s gamle bydel Kaleci.

Vi skal nemmelig på gjensynstreff med våre venner, Tor og Torhild (Tayana), som dessverre er på vei hjem etter fjorten dagers opphold i Tyrkia. Sammen med disse er vennene Olav og Christine, hvor sistnevnte skal feires med nok en fødselsdag. Siden alder på kvinner er unevnelige, skal vi heller ikke nevne den her.

Festen ble flott uansett og er er noen små glimt fra kvelden.

dscf1684.JPG

Festdeltakerne er på plass

dscf1687.JPG

Hele staben på hotellet gratulerer Christine

dscf1688.JPG

Gaver ble det også. Her Chrisine med et flott nytt sjal

dscf1690.JPG

Dagen derpå i hvilemodus

dscf1692.JPG

Svømmeferdighetene er fremdeles til stede i hotellets basseng
Siden vi ikke har det spesielt travelt, ble vi av velferdsgrunner, over enda en dag.

Det gikk helt utmerket, ikke minst da hotelles general manager, lånte meg shorts fra sin private kleskolleksjon.

Men Finike kaller og 12 middag lørdag 14. juni, sitter vi på bussen, fremdeles litt tørste etter siste dagers begivenheter.

Før vi går ombord, tar vi et lite pitstop i Rosehagen.

AT PILS KAN SMAKE SÅ GODT????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *