Nytt marinakontor

Ja, har du sett??

Vi har bare vært borte i 3-4 uker og sannelig har det blitt endringer. Her lå det gamle marinakontoret, med porthold, bak, slik vi forlot det.

setur_finike1061.jpg

Marinakontor og Porthold, slik de fleste kjenner det.

dscf1783.JPG

Og her har vi brygga ved tilbakekomst. Borte, ryddet og vekk.

Men nye kontorer er allerede på plass, innenfor utstikker C. Her er nytt kontor både bygget og innredet og med folket på plass.

dscf1788.JPGdscf1787.JPG

dscf1789.JPG

Årsaken til det hele, skal være at opprinnelige bygninger ble oppsatt ulovelig i sin tid. Kverna maler tydligvis langsomt her også, men når rivningspåbudet først er der, skjer ting rimelig fort.

Ellers venter vi på ny propell. Temperaturen er stadig stigende og idag passerte vi 40 grader. Vi holder oss stort sett i ro og holder væskebalansen ved like. Arbeidslysten er slettes ikke påtrengende i denne varmen. Likevel er litt vedlikeholdsarbeid unnagjort. Skifting av olje og dieselfilter samt div drivreimer, får svetten til å drive i strie strømmer, både i motorrom og ved gjøremål i byssa.

Håper ny propell ankommer snarest, slik at vi kan stikke ut i åpen sjø. Ryktet går om at den ankommer Antalya idag. Da bør den være på plass i løpet av et par dager. Det vil passe utmerket, da vi uansett må avsted igjen for å fornye vårt månedlige visum.

MED GLOVARM HILSEN FRA FINIKE !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *