Gearboks til besvær

Jo da, gearboksen må ha en betydelig reparasjon. Lagre og drev er slitne etter mange års drift. Det betyr at årets seilingssesong med Honeybird er over. Gearboksen er lovet reparert i løpet av en ukes tid, men vi drar hjem til Norge 25 september. Kanskje får vi til en prøvetur innen vi drar.

Ingen vits i å ligge på land lenger, propell og aksling er på plass, så vi siger nok en gang ut i sjøen og denne gangen til ny plass ved C-brygga, C 40.

dscf1875.JPG

Vi synes bunnstoffet fra i fjor var flasset av i stor grad, så vi har gitt Honeybird en ansiktsløftning, denne gang med rødt bunnstoff.

Det er bare å gå i gang med storrengjøring ombord, både inn og utvendig. Det er utrolig mye støv og skitt som samler seg opp, spesielt når man ligger på land, med masse arbeidsaktiviteter rundt oss.

I mellomtiden glemmer vi ikke det sosiale. Her med en hel del bekjente båtslusker, hvor vi nyter aftenens spesialrett, lammeskulder.

dscf1876.JPG

I øvrig ser vi fram til besøk fra Norge. Åse og Gunnar Christoffersen fra Helgeroa kommer ned en ukes tid. Synd at det ikke blir noen seiltur med Honeybird, men vi er i full gang med å planlegge alternativ ferie. Kanskje med en innlagt biltur i området her, det er masse interessante ting og se, også fra landsiden.

Siden det går mot helg, ønsker vi alle en riktig god sådan!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *