Å sjer`a ?

Hva som skjer? Dersom man tror at vi ligger på latsiden, tar slettes ikke feil. Det vil si at noen ganger. noen få ganger, så tar vi skjeen i en annen hånd og driver enten lange spaserturer i området, eller spiller rett og slett badmington. Det skjer i nærmiljøet, innenfor nærmiljøet, rett utenfor Porthole. Grytidlig om morgenen ca 9 0`clock møtes noen morgenfriske personer til dyst. Naturligvis finnes flere divisjoner, men Knut og jeg har funnet et nogenlunde likeverdig nivå. Men innsatsen for å vinne er like stor for det.

dscf2205.JPG
Trim som kjennes i legger og lår i flere dager

dscf2206.JPG

Anne Marie fungerer som overdommer
Har også forsøkt meg i høyere divisjoner som f.eks. med svenske Sune, men siden han vet alt om backhand, forehand og smash, førte han meg inn i en dyp psykologisk traume og dyp depresjon, selv etter han med vilje lot meg vinne flere poeng.

Det var godt å spille med Knut igjen, det stimulerer selvtilliten.

Etter matchen er det kaffe og hjemmebakte kaker i Porthole

dscf2221.JPG

En tydelig nervøs Knut! Ingen kaker igjen?

AM har naturligvis en løsning på dette også og inviterer til vafler og kaffe ombord i Honeybird. Vaffeljernet streiket, så det

ble svele i stedet.

dscf2227.JPG

Kaffeslabras ombord i Honeybird
Ellers skjer det mange andre ting også. Restaurant Öz, som serverte så god mat og hadde et svært godt belegg i sommer er stengt. Ryktene sier at innehaveren brukte for mange penger på magedanserinner etc.  og dermed ikke hadde reserver nok til å overleve vintersesongen.

Nye eiere er på plass og med det, nye utfordringer, vi følger med.

dscf2223.JPG

Nye eiere og nytt navn
Rosehagen er også i endringenes stjernetegn. Siden takkonstruksjonene på bygningsmassen i marinaen er svært så spesielt utformet, blir også taklekasjene deretter.

dscf2217.JPG

Det var egentlig takarbeidet det skulle fokuseres på her
Slike lekkasjer oppdages normalt kun om vinteren. Det er da himmeens sluser åpnes og regnet strømmer (fosser) ned.

Vi har nemmelig hatt noen slike dager også, selv om vinteren så langt i år har vært fantastisk. Temperaturer på rundt 20 grader i skyggen og masse soldager gjør at vi med et stort smil mottar nyheter hjemmefra med snøkaos, kollisjoner og stengte veier, selv i lavlandet østasfjells. Temperaturer ned i minus 10-15 grader gjør det enda triveligere for oss, selv om vi forsøker å mobilisere forståelse for våre landsmenn der hjemme. Men lett er det ikke.

dscf2210.JPG

Vi har stor medfølelse for kulde og snøkaos hjemme i Norge
Også Rosehagen er under forvandling. Det er faktisk Finike kommune som eier både tomt og byggningsmasse og dermed er ansvarlig for nytenkning, nybygging og vedlikehold.

Halve hagen har tidligere bestått av ulike fontener men har ikke vært i funksjon, i hvert fall ikke så lenge AM og jeg har vært her nede. Men nå skal de fleste av dem, rives og fylles igjen. Kun to av dem blir tilbake og skal settes i stand. Kanske ser vi vann sprute ut igjen i løpet av våren? «Insj Allah»

dscf2214.JPG

Fontenene i Rosehagen før

dscf2225.JPG

Mellomstadie

dscf2228.JPG

Så langt
VI FØLGER SPENT MED!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *