Scarlett Rettsømforening

Anne Marie takker for all virak rundt sin 60 årsdag. Gratulasjoner i store mengder har ankommet, både i form av kommentarer til bloggen, hilsninger i gjestebok, SMS og telefoner.

img_4912

Tusen takk til alle!!

Behovet for symaskin er stor og derfor et svært ettertraktet verktøy i vår verden. Det er ikke måte på hvor stort behovet er for små og store reparasjoner til f.eks. istykkerevne flagg, bukser, gardiner, seil og masse annet.
Problemet er imidlertid størrelsen og evnen til lagringskapasitet i en foholdsvis liten båt.

Her har imidlertid Scarlett løst problemet. Størrelsen er ypperlig, elektrisk drevet og storkjeden Migros har lansert vidunderet til en overkommelig pris ca 100,- norske kroner. Og tenk, DEN VIRKER!

Maskiner er derfor blitt innkjøpt i et større antall. I et styrevedtak her forleden, ble det vedtatt å danne en syklubb under navnet Scarlett rettsømforening.
Men for å kunne betjene vidunderet ble det umiddelbart igangsatt sykurs med Anne Marie som kursleder. Dessuten ville hun ha (i likhet med Siv Jensen) tittelen formann. Ikke minst fordi samtlige andre kursdeltagere foreløpig er menn.

Her er vi samlet til syundervisning
Her er vi samlet til syundervisning

Første kurskveld ble arrangert sist tirsdag til stor suksess (for noen). Kun Knut bestod eksamen. Jeg for eksempel fikk kun benytte en enklere utgave, som så og si fungerer uten en tråd, i hvert fall undertråd.

Rolf med egen maskin uten undertråd
Rolf med egen maskin uten undertråd
Knut tar eksamen på scarlettmaskin
Knut tar eksamen på scarlettmaskin

Men en flott kveld ble det uansett og vi er svært stolte av å ha startet et slikt unikt foretak.
Slike klubber har jo ellers så og si fordampet i vårt land. Man kan nesten tro at ordet er blitt forbudt og forsvunnet inn i samme kategori som Neger og hottentott?
Nå for tiden skal jo slike sammenkomster ha benevnelsen, bokklubb, lesering, kulturkubb og faktisk noe som heter hengekøyeklubb, bare for å nevne noen eksempler.

Til sist vil jeg bare nevne at vi mottar gjerne nye klubbmedlemmer, dog med det forbehold at man kan skilte med en Scarlett symaskin

I øvrig hender det stadig vekk noe. Båten til Sune og Ulla s/y Supernova er landsatt for understellsbehandling.

S/Y Supernova løftes på land
S/Y Supernova løftes på land
Ulla og Sune, lykklige eiere av Supernova
Ulla og Sune, lykklige eiere av Supernova

Ellers er det et leven uten like her i lille Finike. Store biler med flotte bilder av lokale politikere, skriker ut sitt budskap gjennom formidable høytalere. Heldigvis kulliminerer dette 29 mars, da skal ny ordfører i byen være valgt. Godt at politikere i Norge ikke har lov til slik markedsføring!!

Valgbuss i 140 decibel
Valgbuss i 140 decibel

Vi nærmer oss atter helg og da står det bare igjen å ønske alle og enhver

HA EN KJEMPEFIN HELG!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *