Uken som gikk

Dagene fyker avsted, den ene snubler over den andre. Men noe er fast, nemlig styremøte kl. 12.0 hver dag i Rosehagen. Siden både Ivan og Bjørn har forsvunnet, er det bare den harde kjerne igen. Det er Knut, Anne Marie og jeg fra den norske kolonien.
Dessuten har uken vært preget av harde tiltak (av noen). Såkalt sykehusdiett er innført. Det betyr at AM og Knut utelukkende spiser grønnsakssuppe, frukt o.l. med strengt alkoholforbud. Kun appelsinjuice, te, kaffe og vann, gir jo ikke etablissementet særlig omsetning, slik at jeg må ofre meg og bestille annet og høyere priset omsetlige varer, som f.eks. øl.
Denne ukens typiske borddekorasjon:

Portakal (appelsinjuice)
Portakal (appelsinjuice)

Det er godt at denne brutale formen for Ramadan allerede avsluttes etter en uke.

Vi registrerer vårens frammarsj gjennom synet av en stadig økende blomsterflora.

Flotte stemorsblomster i rundkjøringe
Flotte stemorsblomster i rundkjøringe
AM forteller at dette er Løvemunn
AM forteller at dette er Løvemunn

Kveldene går med til gode middager (bortsett fra denne uken) og ulike former for spill. Blant de mest brukte er Maxiyatzy, kortspill og nå også Monopol.
Spillet er gave fra våre svenske venner Ulla og Sune. Alle gater og streder stammer fra Stockholm. Så nå er vi bedre kjent i Stockholm enn de aller fleste svensker er.

Den glade vinner av siste monopolaften
Den glade vinner av siste monopolaften

Sist uke ble det også arrangert såkalt (boatjumble). Dette er en foreteelse som skjer et par ganger i året, hvor seilere tar med seg ting og tang som man ikke lenger behøver og selger til en billig penge.
Det kan dreie seg om alt fra båtutstyr, kjøkkenutrusting til klesplagg.

Vår egen "salgsbod"

Salget innbrakte ca 200 norske kroner

Ulla gjør en flott salgsinnsats
Ulla gjør en flott salgsinnsats

Da er mesteparten av mars forduftet og vi begynner etterhvert å forberede oss på retur til gamlelandet, 3. april og håper all snø er forduftet innen dess.

Kortversjonen av mars 2009
Kortversjonen av mars 2009

Kommende dager er varslet med bra vær og betydelig varmere. Kanskje vi blir ferdige med å male hele overbygningen på Honeybird. likevel?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *