Tilpassning til annet klima

Overgangen fra Norsk til Tyrkisk klima ble vel mye for oss. Resultatet ble forkjølelse, feber og laber form. Slutten av januar ble derfor litt puslete, uten at den store arbeidsiveren rådet på noen måte. Men vi fikk i alle fall vasket ned båten innvendig på sømmelig vis, innen vår venn Knut Gulbrandsen annonserte sin ankomst.

I mellomtiden har vi konstantert at vårt ellers utmerkede  stereoanlegg hadde brutt fullstendig sammen grunnet alvorlige vannskader. Det lar seg sansynligvis ikke  reparere. Gleden ved å se Knut ble derfor ytterligere forsterket ved at han brakte med seg et splittert nytt lydanlegg basert på PC.

Vi er deg dypt takknemmelig, Knut.

Det var derfor med stor glede vi delte vår overvekt på flyet med en fortreffelig lutefiskmiddag. I tillegg inviterte vi vår svenske venn Sune til alle tiders pinnekjøttmiddag. Dermed med flyovervekt transportert til personlig overvekt.

Det kjentes godt!!

Etter hvert har vi livnet betydelig til og begynt å betrakte verden rundt oss. Etter et noe vekslende klima med regn, torden og innevær, sees nå verden badet i sol med i mange dager framover. Det avstedkommer en betydelig større utendørsaktivitet og selv svenskene stikker hodet ut av cockpiten. Vi har nemmelig to slike båter som naboer.

Men hvor er de norske? I dag tok vi en bryggesleng for å kartlegge den norske kontingenten. De fleste av båtene kjenner vi fra før.

Tayana, Kamida, Mariann,  Fruen fra havet, Huldra og Checkmate. På land ligger Blackbird. Men for oss to ukjente norske båte ha kommet til.

Denne ligger på brygge B, med norsk flagg i masten

Ukjent nordmann?

Den andre er en båt som ligger på land

Bianca fra Sandefjord

Så nå er det faktisk 10 norske båter i havnen, men vi er de eneste til stede i øyeblikket. Likevel er det ganske mange overvintrere også i år. Det ser man på oppmøte hver søndag til grilling.

Her er et lite utsnitt fra dagens grillfest:

Grillfest, fast hver søndag

Som nå alle forstår så er det ikke det minste vanskelig å få dagene til å gå. F.eks. AM er i produksjonsmodus i strikke og heklebransjen.

En ballerina filledukke har fått fast plass i sofakroken. Nye eggevarmere til påske er også så godt som ferdig laget.

Ballerina filledukke og fire eggevarmere

Dersom  noen spør hva jeg driver med, så er svaret enkelt.

Nyter Februarsolen på akterdekk

Men som den nye TV serien heter på NRK.

IKKE GJØR DETTE HJEMME!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *