Mot sydlige breddegrader, igjen

Endelig ble det 11 august og med koffertene ferdigpakket, ble vi trygt anbrakt på jernbanestasjonen i Larvik av AM`s far.

Toget var faktisk i rute for en gangs skyld og Norwegian fraktet oss greit fra Gardermoen til Antalya. Der sto en kar allerede og ventet med bil for viderebefordring til Finike.

Vi tar inn på Grand Hotell i Finike denne gangen da Honeybird er blitt tatt på land for understellsbehandling. Mastene skal være nymalte og vi er noe spent på resultatet. Det er lite å se så sent på kvelden, men deilig å legge seg i seng på et rom med klimaanlegg.

Det ble en skuffende opplevelse å inspisere master. Det var gjort en særdeles slett jobb og fjernt fra hva man burde vente seg av fagfolk. Men akkurat nå var det viktigst å fra båten bunnstoffet og tilbake på sjøen.

Full rengjøring av skutesidene

Dette er varmt, fryktelig varmt. Opp mot 40 grader på dagtid og over 30 om natten.

Det var utrolig deilig å komme på havet igjen.

På plass med nymalt understell

Men vi har fremdeles en høne å plukke med teknisk avdeling og betaling for mastemaling.

I mellomtiden har også Knut Gulbrandsen ankommet Finike. Han er lykkelig eier av båten Jacaranda som han kjøpte av en engelskmann. Båten ble deretter seilt ned fra Marmaris til Finike i våres. Siden dette har Knut slitt hardt for å få båten under norsk flagg, registrert i NOR. Møtet med byråkratiet, spesielt i Norge, er en hel historie for seg selv, som forhåpentlig blir videre utdypet i Knut`s egen blogg etter hvert. Men det  utløste i alle fall en ordentlig flaggseremoni.

Det engelske flagget fires

Og det norske heises.

Nå skal Jacaranda og Honeybird på tur sammen. Tidlig morgen 28. august møtes vi ved dieselbrygga

Diesel til 15 kroner literen

Kursen blir satt i retning Kekova Roads.

ENDELIG SKAL VI HA NOEN UKER FERIE OG LITT IGJEN FOR ALLE UTGIFTENE OG PROBLEMENE DE SISTE ÅRENE!!!

HURRA!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *