Gusland K501

Hjemreise 3 mai går så flott som bare det. Denne gangen og for første gang, skal vi lande på Torp flyplass ved Sandefjord.

En nyopprettet rute fra  Norwegian.

Dette er jo svært behagelig og bekvemt, ikke mist fordi AM`s bror har hentet bilen vår på hytta og plassert den på flyplassen. Så selv ved forsinket ankomsttid, rundt midnatt, er vi alleredepå hytta en time senere.

 

Temperaturen er også helt grei, rundt 16 grader, så etter kort tid er det god lunk både i ovnen og i stua.

Vimpelen heises og viser at trekkfuglene er tilbake på hytta.

Vi er overasket over hvor langt våren er kommet. Vi har naturligvis hørt om varmen som overasket de fleste i mars måned, men likevel!

Mens vi har vært borte,  har store maskiner rullet gjennom eiendommen. Det har blitt gravd, trær har blitt felt og fremdeles holder man på med nedlegging av kloakkrør.

kloakk fra nord til syd
Og øst til vest

Det er bare dager igjen til rørledningene blir koblet til. Men vi fortviler slettes ikke. Vi har nemmelig skaffet oss en egen avgrening som ligger under hytta, klar til tilknytning.

De siste rørene legges

Det var nok i siste liten, for nå øser regnet ned. Hele arbeideområdet omvandles raskt til et gjørmehull.

Som sagt det er nok å ta tak i, både inne og ute. Luking, plenklipping, opprydding av kvist og kvast, befaring fra kommunen, rigging av utekjøkken og alt det andre som skal planlegges, kjøpes inn og installeres.

Det er bare å prøve å finne ut hvor man skal begynne.

Kaoset råder

Siden en takplate har blåst av drivhuset i vinter, må alt inne ut, vaskes, spyles, samt alle inn og utvendige vegger og tak rengjøres.

Det må ha vært svært tørt og mye vind når bonden harvet jordet denne våren,siden det ser ut til at all møkka har funnet veien inn i drivhuset.

Likevel var det deilig med avbrekk fra Tyrkia. Vi tror på flott vær her på Guslandstranda denne sommeren.

BESØK ER SVÆRT VELKOMMENT!!!

For mye arbeid venter, om vi skal bli nogenlunde ferdig med byggeprosjektet denne sommeren !!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *