Prosjekt K501, Guslandstranda

Dagene fyker av sted og det er på tide å pakke både sekk og koffert for å rekke flyet hjem. Vi har fått  billetter med avreise allerede torsdag 1.november.

Normalt reiser vi til Norge adskillig nærmere jul, men som mange vet står det svært mye igjen på byggeprosjekt K501. Utvendig er det meste klart, men innvendig er det fremdeles store utfordringer å ta tak i.

Planen er å få ferdig baderom og kjøkken, før vi drar tilbake til Tyrkia for vinteren.

Det er deilig å være klimaflyktning!

Men før vi drar, skal vi ha en overnatting i Antalya. Denne gangen har vi fått anbefalt hotell Oscar, som ligger midt i sentrum av byen, rett utenfor gamlebyen.Men lett å finne var den slettes ikke.Etter mye inn og ut av trange smug, finner vi inngangen.

Utenfor hotell Oscar

et digert rom til vår disposisjon.

Her bor vi

Rommet har helt ok standard, tilogmed med lys som virker, klimaanlegg som fungerer helt fint og ikke minst varmtvann det er mulig å regulere. Et flott svømmebaseng er heller ikke å forakte.

Midt i sentrum av Antalya

Det beste med hele oppholdet var prisen. Vi betalte ca 240 kroner for rommet. Prisen  innkluderer middag og frokost for to personer. Hotellrommet ble bestilt over nett på: booking.com. Dette skal vi gjøre oftere.

Kanskje var vi der litt utenfor sesongen, men likevel! Skal du til Antalya, sjekk opp hotell Oscar via booking .com.

Forkosten neste morgen inntas utendørs i shorts og kortermet skjorte. Det blir nok en stund til neste gang i slikt sommerlig antrekk.

Vi møtte luften på Torp flyplass med et lite grøss.

Det fine med å lande i Sandefjord er at man kan bry familien, med henting og slikt. Denne gang var det AM’s Espen som fraktet oss til hytta. Delig med en kjøretur som kun varer i overkant av halvtimen.

Med ny isolasjon i veggene og fyr i ovnen, blir det fort varme i hytta.

Men samtidig som varmen siger inn, tar netthinnen inn alt arbeidet som står igjen.

Etter kort inkubasjonstid, både av oppbygging av arbeidslyst samt innhalering av influensabakterier, rekker vi Ikea, Kristiansand for bestilling og levering av kjøkken 28 november, før vi trenger rekonvalenstid for påført influensa.

I mellomtiden må vi rekke å legge kjøkkengulv. Og med hjelp fra gode venner, rekker vi det, akkurat.

Men gulvet må legges først

Og vips, så var kjøkkengulvet på plass,

Gulv og tak på kjøkkenet fiks ferdig

Dermed kan vi i ro og mak vente på kjøkkenet. Dette kommer på den absolutt flateste måten i tilsvarende svært flat pakning. Dog tilkjørt og båret inn.

Så på tross av energitappende omstendigheter har det blitt arbeidet trutt og jevnt. Håpet er at bad og kjøkken er i funksjon før vi reiser tilbake til Tyrkia. Men da må influensaen snart slipper taket.

MAN KAN SAKTENS HÅPE!

LIKEVEL FORSØKER VI Å KONTROLLERE STRESSFAKTOREN, DET ER ALLTID TID TIL EN «JULEGLØGG»!!

Vi krysser fingrene

S K Å L !

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *