Våronn 2013

Som sagt så dro vi hjem til Norge 14- mars for å ferdigstille badet på hytta. Og ikke minst rake gammelt løv og forberede vårens ankomst.

Slik ble det så avgjort ikke.

Det var slettes ikke vår. Snøen lå fremdeles i store driver og telen gikk fremdeles 50 cm ned i bakken.

I stedet ble det kjøpt inn et favn bjørkeved for å nogenlunde holde akseptabel temperatur inne i hytta, for ute dominerte kuldegradene.

Men baderomsplatene kommer så smått og senn på plass. Dette var vanskelige greier. Her går det på millimeter vatring og millimeter avstand for å få platene inn i fuge og nat. Men med god hjelp av Gunnar kunne vi endelig skyve siste plate på plass.

Deretter ble baderomsmøbler, dusjkabinett og varmtvannstank montert. En varmtvannstank er en tung sak men med litt fantasifull stabling, kommer også denne på plass

Fantasifull oppstabling av tung varmtvannstank

Men da er baderommet klart til innsats både fra rørlegger og elektriker. Vi pakker kofferten og enes om at varmt og kaldt vann skal være på plass ved retur fra Tyrkia 8 juni.

Heller ikke i Tyrkia er våren spesielt framtredende. 16 grader i Antalya er ikke mye å skryte av. Vi trøster oss med at været er helt ideelt for båtpuss.

På grottetur med Veronica og Knut

Vi forlater Kekova 24 april og ankrer opp i Gøkova på veien mot Finike marina. Her drar vi på grottetur. Litt motorproblem gjør at vi må ta dem på slep tilbake til båten.

Knut syntes det var fint å slippe å ro

Vi ankommer Finike 25. april og møter masse bekjente som ønsker oss velkommen tilbake og det er jo svært så hyggelig.

Da er det kun ett problem igjen å løse og det er utvidet visum- Dette er blitt en svært så kostbar affære og etter en del vurderinger, velger vi å droppe utvidet visumsøknad. Både kostnaden samt et skikkelig væromslag gjør dette fornuftig. Gradene har gått rett til værs og plutselig er det mellom 34 og 36 grader her i Finike. Vi får heller ta båten på land til høsten.

Nå er det bedre med en skyggefull tilværelse i Rosehagen.

Til vår kjære hyttenabo vil vi si at dette kanskje er løsningen til utvidet vinterhage poå verandaen. En glassvegg som enkelt kan foldes og åpnes.

Åpen glassvegg

Med glassveggen på plass
Glassveggen foldet sammen

Vel, da må vi snart reise hjem igjen. Billetter er bestilt og vi ankommer Torp Sandefjord 4.mai, SENKVELDS

KANSKJE HAR VÅREN OGSÅ  KOMMET TIL NORGE??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *