Om s/y Honeybird

honeybird
From our very first trip outside Larnaca, Cyprus

This website is mostly about our adventures with our beautiful sailboat, Honeybird. Most of the content is in Norwegian, but you can always look at photos at flickr. Go to «Andre linker» Press on «To our photo album».
Regards from:

Siden er tenkt som en dagbok om livet vi lever, enten det nå er ombord i Honeybird, andre reiser, eller fra hytta på Guslandstranda.

Så håper du vil trives med å holde «øye» med oss fra tid til annen. Send gjerne dine kommentarer direkte i bloggen, eller gjesteboka. En del bilder legger vi opp på web. Gå da til «Other links» og trykk på » To our photo album.

Hilsen

Anne Marie Andersen:

e-post: honeybird1@hotmail.no

alt.: s.y.honeybird@gmail.com

Rolf Strøm Nilsen

E-post: honeybirdnorway@gmail.com

Én kommentar til «Om s/y Honeybird»

  1. Hei Rolf, gammel klassekamerat på Bøhn skole på Rjukan. Jeg snakket lenge med Hans Jan i dag, jeg ringte ham fordi jeg hadde et Rjukanspørsmål. Jeg fikk svar. Det er ingen som husker så mye detaljer fra Rjukan som han! Så spurte jeg ham om han hadde din adresse/telefon. Og da fikk jeg et MMS med ditt visittkort. Fantastisk. Og nå har jeg sittet i timevis og lest alle dine beretninger og sett alle dine bilder. Du imponerer stort. Vi sees vel på neste skoletreff? Med mange vennlige mimrehilsener fra Arne (i A-klassen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *